”Som brobygger har vi mulighed for at påvirke børn i en god retning, og vise dem at man kan lave mange flere fornuftige ting, end at rende rundt på gaden. Så kan jeg også godt lide sammenholdet man får med børn og unge i området. Og så er det også sjovt, at man kan komme på arbejde og få lov til at lege med børnene og lave kreative ting”. (Melisa, 17 år, brobygger)


Brobyggerne er et team på fem lokale unge i alderen 16-19 år, der er ansat til at lave forskellige aktiviteter for børn og unge i området. Det er vigtigt, at de er gode rollemodeller, som er i gang med uddannelse eller job. Brobyggerne er gode til at bruge deres store netværk i området, hvilket er vigtigt når der skal rekrutteres børn og unge til diverse aktiviteter 

 

Det er formålet at støtte børn og unge i deres skole og uddannelse ved at vise et godt eksempel. Desuden er det formålet at give en gruppe udvalgte unge redskaber og kompetencer, som kan styrke dem i deres valg i livet. 

 

Opgaver som brobyggerne tager sig af: 

- Bemanding af Idrætscontaineren og boldburet ved Händelsvej 

- Sjælør/ Sydhavnen Talks - Ungeforedrag i samarbejde med de lokale klubber 

- Rekruttering og følgeordning til lokale aktiviteter, fx Feriecamp 

- Ansvaret for 2-3 frivillige unge hveraspiranter, i alderen 13-16 år, der ved særlige aktiviteter hjælper brobyggerne. 

 

Resultat

At brobyggerne arrangere 10 arrangementer årligt 

- At mindst 50 forskellige unge deltager årligt i arrangementerne

 

For yderligere oplysninger, kontakt ungemedarbejder Ahmed på tlf. nr. 4117 7670 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Brobyggerne vandt i maj 2018 KAB's bæredygtighedspris