Familierådgivningen er en integreret del af social viceværtens arbejdsopgaver. Den sociale vicevært hjælper med eksempelvis økonomisk overblik, kontakt til kommunen og læge, støttemuligheder, nabostridigheder og andre udfordringer i forhold til børnene og forældrenes trivsel. Den sociale vicevært samarbejder tæt med kommunen, boligselskaberne, psykiatrien og diverse lokale aktører.  

 

Den sociale vicevært tager udgangspunkt i de specifikke udfordringer som beboerne har hver især, og når der er tale om familier er der fokus på at identificere udfordringer og rådgive forældrene udefra et helhedsorienteret perspektiv.  Det er formålet med den sociale viceværts familierådgivning, at familier støttes, så de får mulighed for at tackle udfordringerne i deres eget liv og kender deres muligheder for hjælp og støtte bedre. Samt at familierne bliver bedre i stand til at tage del i fællesskabet ved at bygge bro til relevante tilbud i og udenfor lokalområdet. Den sociale vicevært kan endvidere vejlede og rådgive forældre som har bekymringer vedrørende deres børns trivsel. Den sociale vicevært kan støtte forældrene i at kontakte børn- og ungeforvaltningen, social forvaltningen, skoler og daginstitutioner vedrørende deres bekymringer, og på den måde bane vej for at de får hjælp og støtte i forhold til deres bekymringer. 

 

For yderligere oplysninger, kontakt social vicevært Hodan på tlf. nr. 5168 6647 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.