Den sociale vicevært arbejder for at forebygge og forhindre fogedudsættelser via udredning af beboernes økonomisk situation, og ved at tilbyde økonomisk rådgivning til beboere der er udsætningstruede. Der samarbejdes med kommunale og frivillige økonomirådgivere, som den sociale vicevært kan henvise beboerne til.   

 

Den sociale vicevært koordinerer med boligselskaberne i forbindelse med fogedudsættelser, og koordinerer samtidigt med boligselskaberne om hvordan det er muligt at hjælpe den udsættelsestruede på bedste vis. Hvis boligselskabet ønsker at fastholde fogedudsættelsen, gives kommunen besked herom, så beboeren er hjulpet så godt som muligt efter at denne er sat ud af lejligheden. Hvis boligselskabet ikke ønsker at fastholde fogedudsættelsen, rådgiver og vejleder den sociale vicevært beboeren i forhold til de handlemuligheder vedkommende har for at kunne blive boende i lejligheden. 

 

For yderligere oplysninger, kontakt sociale viceværter Hodan på tlf. nr. 5168 6647 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller Allan på tlf. nr. 2977 8628 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.