”Man lærer at samarbejde, så får man også en smagsprøve af fremtiden, hvis man kan sige det sådan. Alt det med at tjene sine egne penge og forsørge sig selv” (Houda, med i projekt ‘Fritidsjobs til alle unge’) 

 

I ”Projekt Fritidsjob til alle unge” ansættes unge i en virksomhed i en fem måneders periode. Under forløbet får den unge styrket sine arbejdsmarkedskompetencer og er derefter parat til at varetage et ordinært fritidsjob.  

 

Det overordnede formål for projektet er at øge udsatte unges muligheder for at få et ordinært fritidsjob og dermed at forbedre deres livskvalitet på lang sigt. Undersøgelser viser nemlig, at unge, som har haft fritidsjob i en tidlig alder, i langt højere grad kommer i job eller uddannelse senere i livet. Et formål er derfor også at skabe flere lokale fritidsjobs. 

 

Målgruppen for projektet er unge i alderen 14-17 år, som af forskellige årsager ikke kan få et ordinært fritidsjob. 

 

Projektet er støttet af Trygfonden, som betaler virksomhedernes lønudgifter. 

  

For yderligere oplysninger, kontakt ungevejleder Vibe på tlf. nr. 2332 4287 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., familiemedarbejder Pernille på tlf. nr. 2423 4120 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller Ahmed på tlf. nr. 4117 7670 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.